Овен Денят е подходящ, за да преразгледате отново плановете си и

...
Овен Денят е подходящ, за да преразгледате отново плановете си и
Коментари Харесай

Днес е особен ден. Карък за три зодии, как да се спасите от проблеми

Овен 

Денят е подобаващ, с цел да преразгледате още веднъж проектите си и да започнете изначало. Ако нещо не се е получило както би трябвало или не е проработило незабавно, не се тормозете - звездите дават обещание скоро осъществяване на вашите стремежи и триумф.

Телец 

Денят е сложен, комплициран и непредсказуем във всякакво отношение. Звездите ви поучават да деянията неотстъпчивост на характера - през днешния ден това ще помогне да се преодолеят както по-малки, по този начин и по-големи неприятности. 

Близнаци 

Днес са евентуални изненади, неочаквани срещи и разнообразни завои на условия, които не са били предстоящи. Не разчитайте, че всичко ще се получи от първия път. Бързането няма да ви води до на никое място. 

Рак 

Пазете се да не правите недомислени дейности. Избягвайте да надценявате вашите сили, което може да докара до някои неточности. Обърнете повече внимание на околните хора, някой от тях евентуално се нуждае от помощ.

Лъв 

Днес мощно ви се желае да командвате парада и да деянията лидерските си качества, изключително втората половина на деня. Внимавайте за спорове - в този момент те могат да доведат до ненадейно изостряне на връзките.

Дева 

Спокоен и обмислен ден за тези, които се занимават с рутинна работа. Днес по-добре отложете сложните задания и се заемете с по-обикновени неща. Нещо ще се промени или ще погледнете нормалната обстановка от различен ъгъл.

Везни 

Не бързайте в нищо, другояче няма да избегнете неточности и пропуски, изключително през втората половина на деня. Занимавайте се в този ден единствено с рутинни задания и нормалното. Отложете значимите въпроси и се пробвайте да прецените всичко още веднъж.

Скорпион 

Ако сте създали всичко вярно и както би трябвало, тогава може да очаквате триумф и положителни резултати. Следобед бъдете деликатни. Днес ще би трябвало да решите някакъв проблем сами. Не разчитайте доста на другите.

Стрелец 

Хубаво е да сте дейни и действени, само че избягвайте бързането. Лесно бихте могли да преодолеете всички компликации, в случай че деянията темперамент и бдителност. На сутринта не пропускайте своя късмет или значимо известие.

Козирог 

 Денят дава обещание да бъде сполучлив за представителите на знака. Ако деянията неотстъпчивост и увереност, ще съумеете да постигнете задачите си. Труден, само че забавен ден, изключително в любовен проект. Пазете се от изкушенията.

Водолей

 Обърнете повече внимание на детайлите в работата си. Не пришпорвайте нещата.  Действайте умерено. Възможно е да се наложи да внесете някои промени. Избягвайте да влизате в спор с тези, които ви нервират.

Риби

 Денят ще протече безшумно и умерено, само че при изискване, че не се намесвате в споровете на другите хора и не проявявате експанзия.  Много е евентуално да надцените опциите и качествата си.

Съветите на Фортуна

Най-добре да се прекара времето в тиха и спокойна конюнктура. Дайте покой на мозъка си и позволете на вътрешният си глас да ви подскаже верните решения. Отделете задоволително време на фамилията и на по-възрастните си родственици.

Негативните дейности и действия могат да имат бъдещи последици. Препоръчително е да се заобикалят разногласия и демонстрация на експанзия, изключително с непознати хора. Конфликтите могат да зародят от нищото.

Нищо не се случва инцидентно. Всичко, което поражда, е обвързвано с нерешените проблеми от предишното. Възможно е да ви споходят паники, безпокойствие и мрачни мисли. Важно е да не се поддавате на тези страсти, а да запазите успокоение. Ако получите неприятни знаци от ориста, обърнете им внимание.

/Блиц/
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР